Nathalie Pagie (1974) houdt er graag de vaart in. In 2013 debuteerde ze met de eigenzinnige thriller De Toneelclub en een jaar later verscheen haar tweede al: De Campus. Paradijsvogels was er in 2015, de bestseller Casa Familia in 2017 (winnaar Thrillzone Award!) en begin 2018 ziet Rio Grande het licht. Datzelfde tempo is voelbaar in Nathalie's verhalen: die lezen als een trein. Met een vlotte pen, spannende verhaallijnen en personages die onder je huid kruipen, bezorgen haar boeken je een paar heerlijke leesuurtjes. Op vakantie of thuis, op papier of als ebook. De inspiratie haalt ze uit haar eigen leven. Veel van de beschreven locaties bezocht ze zelf. Daarnaast put ze uit haar grenzeloze fantasie. Nieuwsgierig? Lees hier haar column Douchegordijn.
Nathalie woont met haar man en twee kinderen in Breda.

nathalie pagie 2017
"Een weekend naar het WK Rugby in Wales, een live-interview met Karin Slaughter, sushi, een huiskameroptreden van K's Choice, koken met vrienden, naar Parijs met mijn beste vriendin en een boswandeling in de herfst, allemaal even geweldig. Maar er is een ding dat het altijd wint, dat staat gebeiteld bovenaan mijn lijstje favourite things to do en dat die plek voorlopig niet meer weggeeft: Schrijven."


Volg Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie via Twitter en Facebook  icon twitter m icon facebook m
Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.