Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 met De Toneelclub. Na haar tweede thriller De Campus begon ze een serie met het journalistenduo Tara en Diego als vaste hoofdpersonen. Paradijsvogels, Casa Familia en Rio Grande werden grote bestsellers en met Casa Familia won ze in 2017 de Thrillzone Award voor Beste Nederlandse Thriller. Die won ze een jaar later nogmaals, dit keer voor de standalone IJsengel. In 2019 verscheen De Trip, het vierde deel in de Tara & Diego-reeks en per januari 2020 is er Noordkaap, alweer een nieuwe spannende standalone!

Nathalie schrijft thrillers met vaart. Met vlotte pen loodst ze de lezer door haar spannende – en soms lugubere – verhalen heen. De avonturen spelen zich af op locaties die Nathalie zelf goed kent. Naast schrijven is reizen dan ook een van haar passies. Nathalie woont met haar gezin in Breda.

nathalie pagie 2017"Schrijven is een vak dat ik met hart en ziel uitoefen. Elk boek is als een reis. De bestemming staat vast, maar hoe ik er kom, weet ik niet en mijn reisgenoten leer ik gaandeweg pas kennen. Ik stap in en laat me graag verrassen en hoop dat de lezer dat na mij ook doet, met minstens evenveel plezier."


Volg Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie via Twitter en Facebook  icon twitter m icon facebook m
Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.