Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 met De Toneelclub. Na haar tweede thriller De Campus begon ze een serie met het journalistenduo Tara en Diego als vaste hoofdpersonen. Paradijsvogels, Casa Familia en Rio Grande werden grote bestsellers en met Casa Familia won ze in 2017 de Thrillzone Award voor Beste Nederlandse Thriller. Sinds ze haar baan als communicatieadviseur aan de wilgen hing, schrijft ze twee boeken per jaar. Dat tempo is ook in haar verhalen merkbaar, met een vlotte pen loodst ze de lezer schijnbaar moeiteloos door haar spannende – en soms lugubere – verhalen heen. Haar verhalen spelen zich af op locaties die Nathalie zelf goed kent. Naast schrijven is reizen dan ook een van haar passies. Nathalie woont met haar gezin in Breda.

nathalie pagie 2017
"Een weekend naar het WK Rugby in Wales, een live-interview met Karin Slaughter, sushi, een huiskameroptreden van K's Choice, koken met vrienden, naar Parijs met mijn beste vriendin en een boswandeling in de herfst, allemaal even geweldig. Maar er is een ding dat het altijd wint, dat staat gebeiteld bovenaan mijn lijstje favourite things to do en dat die plek voorlopig niet meer weggeeft: Schrijven."


Volg Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie via Twitter en Facebook  icon twitter m icon facebook m
Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.